П`ятниця, 17.05.2024, 02:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
корисні посилання
Статистика
Вхід на сайт
Пошук
ВІДДІЛ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ
Відділ ДВС
СЕТАМ
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » 2014 » Жовтень » 2 » Проведено правову гру брейн-ринг "Підліток і право"
16:29
Проведено правову гру брейн-ринг "Підліток і право"

      Нещодавно в приміщенні Ржищівського будинку культури службою у справах дітей та сім'ї Ржищівського міськвиконкому спільно з Ржищівським міським управлінням юстиції Київської області проведено міську правову гру брейн-ринг "Підліток і право", в якій взяли участь 5 команд навчальних закладів міста Ржищів: команда «Правовий легіон» Ржищівського   гуманітарного коледжу, команда «Феміда» Ржищівського  будівельного технікуму, команда «Кредо» Ржищівської  загальноосвітньої школа 1-3 ступенів ім. О. Кошового, команда «Праволюби» Ржищівського   професійного ліцею, а також команда «Орлик»  Ржищівського індустріально-педагогічного технікуму.

   Мета гри — популяризувати правові знання, формувати правову культуру серед учнівської молоді, правові знання та навички правомірної поведінки для реалізації своїх прав та обов’язків; розвивати зацікавленість, пізнавальну активність учнів, вміння самостійно мислити і застосовувати набуті знання в житті і професійній діяльності.

     Всіх учасників гри привітала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Людмила Карпенко, яка зазначила, що такі інтелектуальні ігри як брейн – ринг, мають дуже важливе значення, а прагнення молодих людей до розвитку і вдосконалення завжди дає позитивні результати, піднімає імідж міста Ржищева та нашої держави вцілому.

     Організатори гри поєднали елементи двох телевізійних інтелектуальних ігор – брейн-рингу та «Що? Де? Коли?». Запитання юридичного характеру та з області загальних знань було презентовано у форматі відео- та фотозапитань. Цікаво пройшов конкурс капітанів, де лідери змогли принести своїй команді додаткову кількість балів власними знаннями. У перервах між турами вболівальникам та учасникам гри було запропоновано переглянути соціальні відеоролики, які відображають суть статей Конвенції ООН про права дитини (право на усиновлення, право на сім’ю тощо).

     За перебігом гри стежило професійне журі у складі начальника міліції Причепи А.Б., начальника юридичного відділу виконавчого комітету Ржищівської міської ради Овчар Ю.Ю. та головного спеціаліста Ржищівського міського управління юстиції Войтенко К.О.    

     Всі команди отримали дипломи за участь у грі, правову літературу та солодкі подарунки. За результатами гри перемогу здобула команда Ржищівського гуманітарного коледжу «Правовий легіон».

Ржищівське міське управління юстиції

Переглядів: 467 | Додав: Kira | Теги: Брейн-ринг Підліток і право | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0