Середа, 15.05.2024, 19:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
корисні посилання
Статистика
Вхід на сайт
Пошук
ВІДДІЛ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ
Відділ ДВС
СЕТАМ
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2015 » Січень » 27 » Начальник управління взяла участь в робочій зустрічі міського голови
14:02
Начальник управління взяла участь в робочій зустрічі міського голови

 27 січня 2015 року начальник Ржищівського міського управління юстиції Захарченко Людмила Миколаївна взяла участь в робочій зустрічі міського голови з керівниками підприємств, установ, організацій Ржищева, приватними підприємцями. В ході зустрічі обговорювалися питання:
    1. Проведення четвертої хвилі мобілізації. Участь органів місцевого самоврядування та їх відповідальність та завдання в проведенні мобілізації.
    2. Підсумки соціально – економічного розвитку м. Ржищева за 2014 рік. Перспективи розвитку у 2015 році.
    3. Система оподаткування відповідно до нового податкового та Бюджетного кодексу, що набув чинності 01 січня 2015 року.
    4. Економне споживання енергоносіїв.
    5. Стан передплати на обласне видання «Час Київщини» та місцеве видання «Ржищів» в організаціях, установах та підприємствах міста.
    6. Участь підприємств, установ, організацій в міських заходах.
    7. Порядок та умови надання освітньої та медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.
    8. Діяльність волонтерських груп для допомоги АТО в місті.
    9. Співпраця з національною адвокатською компанією з питань захисту прав, свобод та законних інтересів.
     У вступному слові міський голова Микола Спичак звернув увагу присутніх на складу ситуацію на Сході України, наголосив, що в місті ситуація стабільна та керована, в повному режимі функціонують всі підприємства, установи та організації, органи місцевого самоврядування та громадськість працюють у напрямку забезпечення потреб Збройних Сил України. В умовах підвищеної готовності, що оголошена Урядом України, метою місцевої влади є безпека та оборона регіону. Користуючись нагодою, міський голова висловив подяку громадськості міста за одностайну підтримку військових у зоні АТО, за стабільну роботу, за підтримку єдності унітарної держави, наголосив про нагляд з боку керівників за можливим виникненням непередбачуваних ситуацій та контроль можливого пересування певних осіб, які мають наміри дестабілізації ситуації.
     Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Терещенко розповів про відповідальність, що покладена на органи влади, керівників щодо проведення четвертої хвилі мобілізації, інформування та роз’яснювальної роботи, сприяння в належному укомплектуванні технікою, наголосив на мотиваціях служби у ЗСУ. Юрій Григорович проаналізував прийняті Урядом режим підвищеної готовності на території України та режим надзвичайної ситуації на території Донецької та Луганської областей. Також зупинився на важливому питанні лімітів споживання енергоносіїв.
     На робочу зустріч прибула також начальник міжрайонної податкової служби Людмила Циганок, яка розповіла про систему загальнодержавних та місцевих податків і зборів та їх адміністрування, відповідно до нового податкового та Бюджетного кодексу, що набув чинності 01 січня 2015 року. Зокрема, Людмила Миколаївна наголосила, що місцева влада буде запроваджувати і збирати податки на нерухоме майно, розкішні автомобілі, має повноваження щодо встановлення ставок плати за землю, запроваджує акцизний податок з реалізації через роздрібну торгівельну мережу алкогольних напоїв, тютюнових виробів та паливно – мастильних матеріалів.
     Присутня на зустрічі представник Кагарлицького відділення Пенсійного фонду України Людмила Коробенко ознайомила присутніх з основними питаннями реформування пенсійної системи та новації, що вступили в дію з 01 січня 2015 року.
     Начальник міського фінансового управління Євгенія Сухомлин коротко зупинилася на підсумках соціально – економічного розвитку міста за 2014 рік, зокрема на дохідній частині місцевого бюджету.
     Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Людмила Карпенко у своєму виступі зупинилася на питаннях:
 Стану передплати в місті видань «Час Київщини» та «Ржищів», наголосила на персональній відповідальності керівників щодо ситуації з передплатою, попросила винайти кошти для передплати цих видань незахищеним верствам населення;
 Участі підприємств, установ, організацій в загальноміських заходах, закликала брати активнішу участь, повідомила, що інформацію про проведення заходів можна отримати на сайті Ржищівської міської ради, дошках інформації. Звернулася до керівників із проханням у визначені терміни надавати інформацію на запити виконкому;
 Про роботу волонтерських загонів, груп, що працюють в місті для допомоги військовим у зоні АТО та мирним жителям Донецької і Луганської областей. Попросила керівників залучати якнайбільше працівників до волонтерської роботи;
 Надання освітньої та медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та її спрямування відповідно до поточних видатків освітній та медичній галузі.
     Присутні на зустрічі представники адвокатського об'єднання національної адвокатської компанії ознайомили присутніх з основними видами діяльності, умовами та вимогами здійснюваних послуг.

Переглядів: 312 | Додав: Kira | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0