Четвер, 16.05.2024, 10:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
корисні посилання
Статистика
Вхід на сайт
Пошук
ВІДДІЛ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ
Відділ ДВС
СЕТАМ
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 28 29 30 31 »

10 вересня 2014 року начальником реєстраційної служби Ржищівського міського управління юстиції Бартко Т.М. був проведений спільний семінар з державним нотаріусом Ржищівської міської державної нотаріальної контори Отькало С.В. з питань:

- проведення державної реєстрації припинення інших речових прав як продовження нотаріальної дії;

- яким чином необхідно подавати заяву на проведення державної реєстрації права власності за різними довіреностями від уповноваженої особи двох співвласників об'єкта нерухомого майна;

- порядок проведення реєстрації права користування на земельну ділянку, якщо право власності зареєстроване  до 01.01.2013 року та ін.

 < ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: Kira | Дата: 10.09.2014

Тема корупції є досить актуальною в реаліях сьогодення і вже досить довго та багато разів обговорювалась провідними зарубіжними та вітчизняними науковцями.

Як дає нам визначення Закон України «Про засади запобігання і протидії корупцією» під корупцією розуміється використання особою наданих їй службових повноважень та пов'язаних із цим можливостей з метою одержання неправомірної вигоди або прийняття обіцянки/пропозиції такої вигоди для себе чи інших осіб або відповідно обіцянка/пропозиція чи надання неправомірної вигоди особі, або на її вимогу іншим фізичним чи юридичним особам з метою схилити цю особу до протиправного використання наданих їй службових повноважень та пов'язаних із цим можливостей.

Найчастіше цей термін застосовується по відношенню до бюрократичного апарату і політичної еліти. Характер ... Читати далі »

Переглядів: 302 | Додав: Kira | Дата: 09.09.2014

    Реєстраційна служба Ржищівського міського управління юстиції повідомляє, що 02 вересня 2014 року начальником реєстраційної служби Бартко Т.М. був проведей круглий стіл з міським головою Спичаком М.А, членами виконавчого комітету, керівниками установ державної форми власності.

В ході проведння круглого столу були обговорені питання щодо оформлення права власності та права постійного користування на земельні ділянки та алгоритм передачі об'єктів з комунальної в державну та з державної у комунальну власність.
Переглядів: 508 | Додав: Kira | Дата: 05.09.2014

    У зв’язку з останніми подіями в Україні, на сьогоднішній час особливо гостро постало питання захисту Батьківщини. В засобах масової інформації з’являється велика кількість повідомлень, про те що багато громадян звертаються до військкоматів з метою вступу на військову службу, іншим приходять повістки з військкомату з повідомленням про необхідність приїхати у відповідні військові комісаріати.

       В зв’язку з актуальністю даної теми, хочемо роз’яснити деякі правові аспекти, що стосуються ухилення від призову на військову службу. В першу чергу повідомляємо, що відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони, було відновлено осінній призов на строкову військову службу у Збройні Сили України.

      Давате з’ясуємо, яким чином п ... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: Kira | Дата: 03.09.2014 | Коментарі (0)

  22 серпня  2014 року працівники Ржищівського міського управління юстиції відвідали захід, з  нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці  Незалежності України, організований  під керівництвом виконавчого комітету Ржищівської міської ради.

Делегацію управління очолила начальник – Захарченко Л.М. та керівники структурних підрозділів Ржищівського міського управління юстиції. Захід відбувся на площі біля міського будинку культури, де зібрались жителі міста  Ржищева. В рамках заходу було проведені такі урочистості:

  • Церемонія підняття Державного Правора України;
  •  Акція "Українська стрічка";
  • Акція "Символи Батьківщини руками дитини";
  • Фестиваль вишиванок;
  • Мистецька програма "Незалежна і єдина наша ненька Україн ... Читати далі »
Переглядів: 375 | Додав: Kira | Дата: 28.08.2014

   До уваги громадян, які тимчасово покинули окуповані території та райони проведення антитерористичної операції

   11 червня 2014 року КМУ прийняв Розпорядження №588-р «Питання соціального забезпечення громадян України, які переміщаються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції» яким утворив Міжвідомчий координаційний штаб  (адреса: Київ, вул..Гончара 55-а) з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення    антитерористичної операції( далі АТО та штаб) та затвердив план заходів, пов’язаних із соціальним забезпеченням зазначеної категорії громадян.

    У ... Читати далі »

Переглядів: 344 | Додав: Kira | Дата: 26.08.2014

Порядок проходження громадянами України військової служби, їх права та обов'язки визначаються Законом України «Про військовий обов'язок і військову службу» (далі – Закон), відповідними положеннями про проходження військової служби громадянами України, які затверджуються Президентом України, та іншими нормативно-правовими актами.

На військову службу за контрактом приймаються громадяни, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим статтею 20 Закону вимогам проходження військової служби.

Відповідно до статті 21 Закону громадяни України для виконання обов'язків, пов'язаних із взяттям на військовий облік, призовом або прийняттям на військову службу, а також особи, які направляються районними (міськими) військовими комісарі ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: Kira | Дата: 15.08.2014